Muschiulet De Porc Bourbon Cu Chutney Piersic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc Bourbon cu chutney de piersici. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 2.68 pe portie. O porție conține 302 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați chutney de mango, muștar măcinat grosier, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piersici ai putea urma acest curs principal cu Ușor Ca Placinta Piersici ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Muschiulet de porc cu Chutney piersic-ghimbir la gratar, Filet de porc învelit în Prosciutto, chutney de piersici și sparanghel, și Filet de porc cu chutney de rom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din carne de porc.
Combinați bourbon, muștar și cimbru într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adauga muschiulet; marinat în frigider 8 ore.
Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni fierbinți (350 până la 400).
Scoateți filetul din pungă, rezervând marinada.
Așezați filetul pe raft. Grătar, acoperit, 9 minute; întoarceți filetul și periați cu marinată. Acoperiți și grătați 7 până la 9 minute suplimentare sau până când termometrul de carne introdus în cea mai groasă parte a registrelor de mușchi 16
Combinați piersicile, chutney-ul și ceapa verde într-un bol mediu, amestecând bine.
Tăiați carnea de porc în felii subțiri și lingurați chutney de piersici peste felii.