Muschiulet De Porc Ars Shichimi

Muschiulet De Porc Ars Shichimi
Muschiuletul de porc ars Shichimi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $ 3.24 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 51G de grăsime, și un total de 711 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână pastă miso, ghimbir, vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Filet de porc tăiat în tigaie cu compot de rubarbă, Muschiulet de porc ars cu condimente de cacao freca, și Medalioane de muschiulet de porc ars cu sos de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când începe să fumeze. Între timp, amestecați semințele de susan alb și negru împreună cu pulberea togarashi; deoparte. Se condimentează filetele cu sare, apoi se presează în amestecul de susan până se acoperă complet. Căutați filetele pe toate părțile până se rumenesc, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan NegruSemințe De Susan Negru
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Transferați filetele pe o foaie de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit până când temperatura internă atinge 145 grade F (63 grade C), 20 până la 25 de minute. Când ați terminat, îndepărtați carnea de porc și lăsați să se odihnească timp de cinci minute într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
În timp ce carnea de porc se prăjește, pregătiți sosul fierbând șalotele, ghimbirul, sucul de lămâie și vinul într-o cratiță mică la foc mediu-mare până când se reduce la aproximativ 2 linguri de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Adăugați crema și continuați să fierbeți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
6
Se toarnă amestecul într-un blender, împreună cu sosul de soia și miso. Se amestecă la viteză mică timp de 10 secunde până se curăță, apoi se adaugă încet untul, câteva cuburi odată cu blenderul care rulează până când este încorporat. Condimentează după gust cu sare și păstrează-l într-un loc cald până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
MisoMiso
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Pentru a servi, feliați filetul în medalioane și turnați sosul cald deasupra; serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista