Muschiulet De Porc Ars Shichimi

Muschiulet De Porc Ars Shichimi
Filetul de porc ars de Shichimi este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 711 calorii, 51G de proteine, și 51G de grăsime. Pentru $ 3.24 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, șobolani, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Filet de porc tăiat în tigaie cu compot de rubarbă, Muschiulet de porc ars cu condimente de cacao freca, și Medalioane de muschiulet de porc ars cu sos de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când începe să fumeze. Între timp, amestecați semințele de susan alb și negru împreună cu pulberea togarashi; deoparte. Se condimentează filetele cu sare, apoi se presează în amestecul de susan până se acoperă complet. Căutați filetele pe toate părțile până se rumenesc, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan NegruSemințe De Susan Negru
Semințe De SusanSemințe De Susan
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați filetele pe o foaie de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit până când temperatura internă atinge 145 grade F (63 grade C), 20 până la 25 de minute. Când ați terminat, îndepărtați carnea de porc și lăsați să se odihnească timp de cinci minute într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
În timp ce carnea de porc se prăjește, pregătiți sosul fierbând șalotele, ghimbirul, sucul de lămâie și vinul într-o cratiță mică la foc mediu-mare până când se reduce la aproximativ 2 linguri de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
GhimbirGhimbir
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați crema și continuați să fierbeți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
6
Se toarnă amestecul într-un blender, împreună cu sosul de soia și miso. Se amestecă la viteză mică timp de 10 secunde până se curăță, apoi se adaugă încet untul, câteva cuburi odată cu blenderul care rulează până când este încorporat. Condimentează după gust cu sare și păstrează-l într-un loc cald până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
UntUnt
MisoMiso
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Pentru a servi, feliați filetul în medalioane și turnați sosul cald deasupra; serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista