Muschiulet De Porc Agrodolce

Muschiulet De Porc Agrodolce
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Agrodolce de porc. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $2.2 pe portie. O porție conține 232 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de măsline, crenguțe de cimbru, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Filet de porc frecat de fenicul cu Agrodolce de ceapă eșalotă, Conserva de porc cu Agrodolce de roșii verzi, și Cotlet de porc glazurat dulce și acru (maiale In Agrodolce).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 8 ingrediente într-o cratiță medie; se amestecă 1/2 linguriță sare. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și gătiți 45 de minute sau până când ceapa este aproape fragedă, amestecând ocazional. Descoperiți, creșteți căldura la mediu-mare și gătiți 7 minute sau până se îngroașă, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Presărați carnea de porc uniform cu restul de 1/2 linguriță de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
5
Adăugați carne de porc în tigaie și gătiți 1 minut. Întoarceți carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 500 timp de 12 minute sau până când un termometru înregistrează 155 (ușor roz).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 10 minute. Feliați carnea de porc transversal în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
9
Notă de vin: cu parfumurile subtile ale ceaiului negru și jarul carbonizat al unui foc cald, Cantina Zaccagnini Montepulciano d ' Abruzzo 2007, il vino "dal tralcetto" (14 dolari), ține pasul atât cu notele dulci, cât și cu cele acre din acest fel de mâncare. -- Alexander Spacher
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Ceai NegruCeai Negru
LinteLinte
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista