Muschiulet De Porc Agrodolce

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Agrodolce de porc. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $2.2 pe portie. O porție conține 232 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de măsline, crenguțe de cimbru, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Filet de porc frecat de fenicul cu Agrodolce de ceapă eșalotă, Conserva de porc cu Agrodolce de roșii verzi, și Cotlet de porc glazurat dulce și acru (maiale In Agrodolce).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Combinați primele 8 ingrediente într-o cratiță medie; se amestecă 1/2 linguriță sare. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și gătiți 45 de minute sau până când ceapa este aproape fragedă, amestecând ocazional. Descoperiți, creșteți căldura la mediu-mare și gătiți 7 minute sau până se îngroașă, amestecând frecvent.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Presărați carnea de porc uniform cu restul de 1/2 linguriță de sare și piper.
Adăugați carne de porc în tigaie și gătiți 1 minut. Întoarceți carnea de porc.
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 500 timp de 12 minute sau până când un termometru înregistrează 155 (ușor roz).
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 10 minute. Feliați carnea de porc transversal în felii groase de 1/2 inch.
Notă de vin: cu parfumurile subtile ale ceaiului negru și jarul carbonizat al unui foc cald, Cantina Zaccagnini Montepulciano d ' Abruzzo 2007, il vino "dal tralcetto" (14 dolari), ține pasul atât cu notele dulci, cât și cu cele acre din acest fel de mâncare. -- Alexander Spacher