Muschiulet De Porc Adobo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc Adobo. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 170 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.69 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, filet de porc, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați File de Cerdo con Adobo (muschiulet de porc marinat), Adobo-muschiulet de porc marinat cu salsa de ananas la gratar, și Salata de muschiulet de porc adobo la gratar cu prune si migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Feliați carnea de porc pe lungime, tăind spre, dar nu prin, cealaltă parte. Deschideți jumătăți, așezând carnea de porc plat. Feliați fiecare jumătate pe lungime, tăind spre, dar nu prin, cealaltă parte; deschis plat.
Puneți folie de plastic peste carne de porc; Lira la o grosime uniformă folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Scoateți 1 chile și 1 sos de linguriță din cutie; rezervați chiles și sos rămase pentru o altă utilizare. Se toacă fin chile.
Combinați chile tocat, 1 linguriță de sos și ingredientele rămase într-un bol mic de amestecare.
Întindeți amestecul de chile peste carnea de porc, lăsând o margine de 1/2 inci în jurul marginilor.
Roll up carne de porc, jeleu de moda rola, începând cu partea scurtă. Asigurați-vă la intervale de 2 inci cu sfoară.
Așezați carnea de porc pe o foaie de copt.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când un termometru pentru carne înregistrează 16
Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 5 minute.
Îndepărtați sfoara și tăiați-o în felii groase de 1/2 inci.