Muschiulet de carne de porc Hongroise cu Risotto de Crab și sos Tri-piper

Muschiulet de carne de porc Hongroise cu Risotto de Crab și sos Tri-piper
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiulet de Hongroise de porc cu Risotto de Crab și sos Tri-piper. Această rețetă face 6 porții cu 1051 calorii, 93G de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $ 9.06 pe portie, această rețetă acoperă 57% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de arpagic de usturoi, ulei de struguri, stoc de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Muschiulet de porc cu sos de ardei rosu, Filet de porc cu sos de roșii și piper, și Muschiulet de porc cu crustă de piper cu sos Balsamic de căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
La începutul zilei, clătiți coapsele de porc pentru a îndepărta mirosurile nedorite și uscați-le cu șervețele de hârtie. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul și căutați coapsa de porc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Îndepărtați carnea de porc într-un platou utilitar și acoperiți-o cu muștar, apoi rulați în condimente de rotisor Smokey. Lăsați la frigider câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Într-o cratiță mare, aduceți la fierbere cele 5 căni de legume (pentru orez) și apoi reduceți focul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Transferați coapsa de porc într-o tigaie acoperită și prăjiți încet la cuptor până când furculița este fragedă, aproximativ 45 de minute. Lăsați coapsa de porc să se odihnească timp de 8 până la 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
În timp ce carnea de porc este la cuptor, într-o altă cratiță mare sau rondelle, încălziți uleiul de struguri și sotati ușor ceapa tocată până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Adăugați orezul Arborio și folosind o lingură de lemn amestecați pentru a acoperi orezul cu ulei și pentru a prăji orezul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arborrio RiceArborrio Rice
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați vinul alb, frunzele de dafin și șofranul și continuați să amestecați pentru a evita lipirea. Începeți să adăugați încet bulionul de legume acum fierbinte, 1 lingură la un moment dat, în tigaia de orez, amestecând ocazional. Acest lucru va scoate amidonul din orez. Pe măsură ce amestecul absoarbe bulionul, se toarnă mai mult în oală. Când tot bulionul a fost turnat în oala de orez, fierbeți încet până când orezul începe să se înmoaie. Reduceți căldura și amestecați ușor arpagicul, parmezanul și carnea de crab, încercând să nu rupeți bucățile de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
CrabiCrabi
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
șofranșofran
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
AmidonAmidon
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Se ia de pe foc când este ușor insuficient și se lasă deoparte. Orezul va continua să gătească în oală acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Încălziți uleiul de struguri într-o tigaie sotată și gătiți ardeii grași roșii, galbeni și verzi și ceapa până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați vinul roșu și lăsați-l să se reducă la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
12
Se toarnă 1/2 cană de legume și se lasă să se reducă din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
13
Adăugați sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
14
Scoateți tigaia de pe foc și bateți untul pentru a termina sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
15
Așezați risotto de crab în mijlocul farfuriei de servire, așezați felii de porc peste risotto și acoperiți cu puțin sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
CrabiCrabi
16
Garnisiți cu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casan Emma Chianti Classico cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate67
Revista