Muschi de vita maturat la gratar cu prajituri de cartofi usturoi-Scallion si sos B Arparnaise

Grilled prim în vârstă de muschi de vita cu usturoi-Scallion prăjituri de cartofi și sos B Arrecarnaise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1178 calorii, 52G de proteine, și 105g de grăsime pe porție. Pentru $7.92 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sos B coscarnaise, căței de usturoi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Filet la grătar cu unt de Bearnaise, Filet cu sos Bearnaise, și Friptură De Coastă Uscată În Vârstă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un foc fierbinte îngrămădind cărbune pe o parte a grătarului.
Așezați suportul pentru alimente pe grătar.
Lăsați să ardă 15 până la 20 de minute.
Scor top de friptură 1/2 inch adâncime într-un design de diamant.
Combinați usturoiul și următoarele 3 ingrediente și frecați uniform peste friptură.
Grătar prăjit peste foc, acoperit cu capac, 10 până la 15 minute pe fiecare parte sau până când este bine ars.
Scoateți din căldură directă.
Se pune pe partea goală și se pune la grătar, acoperit cu capac, 10 până la 20 de minute sau până când termometrul pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 145 (mediu-rar) sau până la gradul dorit de coacere.
Se servește cu prăjituri de cartofi cu usturoi-Scallion și sos Barnaise.