Muschi de vita maturat la gratar cu prajituri de cartofi usturoi-Scallion si sos B Arparnaise

Muschi de vita maturat la gratar cu prajituri de cartofi usturoi-Scallion si sos B Arparnaise
Grilled prim în vârstă de muschi de vita cu usturoi-Scallion prăjituri de cartofi și sos B Arrecarnaise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1178 calorii, 52G de proteine, și 105g de grăsime pe porție. Pentru $7.92 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sos B coscarnaise, căței de usturoi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Filet la grătar cu unt de Bearnaise, Filet cu sos Bearnaise, și Friptură De Coastă Uscată În Vârstă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un foc fierbinte îngrămădind cărbune pe o parte a grătarului.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Așezați suportul pentru alimente pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Lăsați să ardă 15 până la 20 de minute.
4
Scor top de friptură 1/2 inch adâncime într-un design de diamant.
5
Combinați usturoiul și următoarele 3 ingrediente și frecați uniform peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Grătar prăjit peste foc, acoperit cu capac, 10 până la 15 minute pe fiecare parte sau până când este bine ars.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Scoateți din căldură directă.
8
Se pune pe partea goală și se pune la grătar, acoperit cu capac, 10 până la 20 de minute sau până când termometrul pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 145 (mediu-rar) sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Se servește cu prăjituri de cartofi cu usturoi-Scallion și sos Barnaise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Revista