Muschi De Porc Umplut Cu Brânză
Muschiul de porc umplut cu brânză este un fără gluten și primar rețetă cu 12 porții. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 270 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de parmezan, piper proaspăt măcinat, frunze verzi de muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Muschi de porc umplut cu dovleac și brânză albastră, Muschi De Porc Umplut Cu Smochine, și Carne De Porc Umplută Cu Carne De Porc Și Cârnați.
Instrucțiuni
Așezați partea grasă a coapsei în jos. Faceți o tăietură pe lungime în centrul cărnii și aproximativ 2/3 din drum prin ea. Împingeți carnea plat și, începând din partea cea mai adâncă a tăieturii centrale, faceți o tăietură orizontală de 1 inch spre fiecare parte care rulează lungimea cărnii. Împingeți din nou carnea.
Tăiați capetele tulpinii din verdeața de muștar, clătiți frunzele și înmuiați-le în apă clocotită pentru a se ofili; scurgeți scurt.
Aliniați carnea pe lungime cu verdeață, suprapunându-se după cum este necesar, extinzându-se la aproximativ 4 inci dincolo de capetele cărnii. Puneți Boursin pe frunze în centrul fripturii, apoi presărați uniform cu parmezan. Îndoiți frunzele extinse peste brânză la același nivel cu capetele cărnii. Apoi puneți frunzele peste brânză pe lungime. Rotiți ușor coapsa înapoi într-un buștean (nu strângeți brânza) și legați-o cu sfoară de bumbac la intervale de 2 inci.
Așezați coapsa tăiată cu fața în jos, într - o tigaie de 10 pe 15 inci și presărați generos cu piper
Coaceți într-un cuptor 375 până când carnea este de 150 până la 155 în centrul celei mai groase părți (nu în brânză), 50 până la 55 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea cel puțin 20 de minute.
Transferați friptura într-un platou și păstrați-o caldă. Degresați și aruncați grăsimea din picăturile de tigaie.
Adăugați bulion și bateți până se omogenizează. Se fierbe la foc mare până se reduce la aproximativ 1 1/4 căni, aproximativ 10 minute. Pentru un sos neted, rotiți într-un blender.
Tăiați coapsele în felii de 3/4 până la 1 inch, îndepărtați sfoara și serviți cu sos.