Muschi De Porc Umplut Cu Brânză

Muschi De Porc Umplut Cu Brânză
Muschiul de porc umplut cu brânză este un fără gluten și primar rețetă cu 12 porții. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 270 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de parmezan, piper proaspăt măcinat, frunze verzi de muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Muschi de porc umplut cu dovleac și brânză albastră, Muschi De Porc Umplut Cu Smochine, și Carne De Porc Umplută Cu Carne De Porc Și Cârnați.

Instrucțiuni

1
Așezați partea grasă a coapsei în jos. Faceți o tăietură pe lungime în centrul cărnii și aproximativ 2/3 din drum prin ea. Împingeți carnea plat și, începând din partea cea mai adâncă a tăieturii centrale, faceți o tăietură orizontală de 1 inch spre fiecare parte care rulează lungimea cărnii. Împingeți din nou carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Tăiați capetele tulpinii din verdeața de muștar, clătiți frunzele și înmuiați-le în apă clocotită pentru a se ofili; scurgeți scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar VerdeMustar Verde
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Aliniați carnea pe lungime cu verdeață, suprapunându-se după cum este necesar, extinzându-se la aproximativ 4 inci dincolo de capetele cărnii. Puneți Boursin pe frunze în centrul fripturii, apoi presărați uniform cu parmezan. Îndoiți frunzele extinse peste brânză la același nivel cu capetele cărnii. Apoi puneți frunzele peste brânză pe lungime. Rotiți ușor coapsa înapoi într-un buștean (nu strângeți brânza) și legați-o cu sfoară de bumbac la intervale de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Brânză BoursinBrânză Boursin
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
VerziiVerzii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Așezați coapsa tăiată cu fața în jos, într - o tigaie de 10 pe 15 inci și presărați generos cu piper
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți într-un cuptor 375 până când carnea este de 150 până la 155 în centrul celei mai groase părți (nu în brânză), 50 până la 55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți din cuptor și lăsați să stea cel puțin 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Transferați friptura într-un platou și păstrați-o caldă. Degresați și aruncați grăsimea din picăturile de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați bulion și bateți până se omogenizează. Se fierbe la foc mare până se reduce la aproximativ 1 1/4 căni, aproximativ 10 minute. Pentru un sos neted, rotiți într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Tăiați coapsele în felii de 3/4 până la 1 inch, îndepărtați sfoara și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate16
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista