Muschi de porc la gratar cu cartofi Ridati, Mojo Verde si Mojo Pic 8

Muschi de porc la gratar cu cartofi Ridati, Mojo Verde si Mojo Pic 8
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de porc la grătar cu cartofi încrețiți, Mojo Verde și Mojo pic. Această rețetă servește 6. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 431 calorii, 29G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 48 de gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, semințe de chimen, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Mojo pic sos roșu picant pentru cartofi Mojo, Pinchos Morunos (frigarui de porc spaniol) cu Mojo Picon # SundaySupper, și Cotlet De Porc La Grătar Cubanez Mojo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scor de grăsime pe coapsa de porc într-un model de trapă încrucișată. Puneți carnea de porc cu o furculiță de 15 ori. Smash patru catei de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Carne De PorcCarne De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Puneți carnea de porc și usturoiul într-o pungă de plastic resigilabilă, împreună cu 1 linguriță piment pimentn, 2 linguri ulei de măsline, suc de lămâie, 1 lingură oțet de vin roșu și 1/2 linguriță sare. Sigilați punga și strângeți-o pentru a combina și freca marinada în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Se pune la frigider și se marinează cel puțin patru ore sau până peste noapte.
4
Când este gata de gătit, scoateți carnea de porc din marinată și uscați-o cu prosoape de hârtie. Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe jumătate din grătarul de cărbune. Puneți o tigaie de aluminiu de unică folosință sub partea rece a grătarului. Alternativ, setați jumătate din arzătoarele unui grătar pe gaz la foc mare. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Așezați coapsa de porc peste partea fierbinte a cărbunilor și gătiți până când toate părțile se rumenesc, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
6
Transferați carnea de porc în partea răcoroasă, acoperiți grătarul cu orificiile de aerisire deschise și gătiți, rotind ocazional, până când carnea de porc înregistrează 140 F în centru, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Transferați pe o tăietură, cort cu folie și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
În timp ce carnea de porc se gătește, reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Așezați cartofii într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
10
Stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper negru după gust. Prăjiți până se înmoaie, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
11
Pregătiți mojo verde tocând aproximativ 5 căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
12
Așezați usturoiul, oțetul de sherry, coriandrul, oregano, pătrunjelul și 1/4 linguriță de semințe de chimen într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
Adăugați piper serrano și pulsați până formează o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La AmbeleLime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
14
Adăugați 1 felie de pâine, 2 linguri de ulei de măsline și 1/2 linguriță de sare. Puree până se omogenizează, adăugând până la 1/4 cană de apă în trepte de 1 lingură pentru a obține o consistență asemănătoare sosului. Puneți deoparte la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
15
Pentru a face mojo pic-ul, tocați aproximativ 3 căței de usturoi rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
16
Așezați usturoiul, restul de 1/4 linguriță semințe de chimen, ardei roșii, restul de 1/2 linguriță piment pimentn, ardei roșu zdrobit și restul de 2 linguri oțet de vin roșu într-un blender. Pulsează până formează un piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
17
Adăugați restul de felie de pâine și 1/2 linguriță de sare. Cu blenderul în funcțiune, adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline într-un flux constant și piure până se omogenizează, adăugând până la 2 linguri de apă în trepte de 1 lingură pentru a obține o consistență asemănătoare sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
18
Când carnea s-a odihnit, sculptați și serviți cu cartofi și ambele sosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate56
Revista