Muschi de porc acoperit cu făină de porumb și-Chile-chimen

Muschiul de porc acoperit cu făină de porumb și-Chile-chimen este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 225 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb, semințe de chimen, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina de porumb galbenă, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Din Făină De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Loin De Porc La Grătar Cu Portocale, Chimen Și Coriandru, Cumin-Chile Kebab De Porc, și Pui Acoperit Cu Făină De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Se usucă carnea de porc și se condimentează cu sare și piper. Se amestecă făina de porumb și chimenul și se transferă într-o farfurie. Întoarceți carnea de porc în amestecul de făină de porumb pentru a acoperi bine și aruncați orice amestec rămas.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci până când este fierbinte, dar nu fumează și carne de porc brună, întorcându-se, aproximativ 3 minute.
Transferați carnea de porc într-o tigaie de copt superficială și prăjiți-o în mijlocul cuptorului până când un termometru introdus în diagonală de cel puțin 2 inci în carnea de porc înregistrează 155 F, 30 până la 45 de minute.
Lăsați să stea, acoperit slab, 10 minute.
Tăiați carnea de porc în 12 felii (aproximativ 1/4 inch grosime).
Fiecare servind aproximativ 208 de calorii și 11 grame de grăsime.