Muschi De Miel Ontario Cu Chutney De Fructe De Pădure Saskatoon
Ontario Lamb Loin cu Saskatoon Berry Chutney ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 656 calorii, 51G de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $7.11 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de miel, uleiul vegetal, fulgii de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet De Miel La Grătar Cu Chutney Cald De Piersici, Saskatoon Berry Unt Tarte & Berry Cum Să, și Saskatoon Berry Mini Scones pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.In un castron mic combină firimiturile de pâine, uleiul, ghimbirul, menta, esența sau sarea de condiment, chimenul, sarea și piperul și amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Așezați coapsele într-o tigaie și tapetați cu amestecul de pesmet pentru a face o crustă. Prăjiți timp de 30 până la 40 de minute sau până când un termometru pentru carne înregistrează 125 de grade F pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 15 minute înainte de a sculpta.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
4
Se servește cu chutney Saskatoonberry.Alesyanoova Chutney.In o cratiță grea, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Adăugați ceapa și ardeiul gras și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați usturoiul, piperul, ghimbirul, turmericul, scorțișoara, fulgii de sare și piper și gătiți timp de 1 minut, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Turmeric
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
7
Adăugați fructele de pădure, zahărul și oțetul și fierbeți la foc mic până se îngroașă și se reduce, aproximativ 25 până la 30 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără Sâmburi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
8
Adăugați menta și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
9
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei înainte de servire.