Muschi De Dijon
Muschiul Dijon este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 164 calorii. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână lingurițe de usturoi îmbuteliat, pătrunjel, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sfaturi Pentru Muschi De Dijon, Sfaturi Pentru Muschi De Dijon, și Friptură de mușchi cu sos Dijon-Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic; se amestecă bine.
Așezați friptura pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Puneți jumătate de amestec de muștar uniform peste friptură și fierbeți 4 minute. Întoarceți friptura și întindeți amestecul de muștar rămas peste friptură. Se fierbe 3 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Așezați friptura pe un platou de servire; se presară pătrunjel și piper.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca proveniență podgorii Napa Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.