Musaca vegetariană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 380 calorii. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ceapă, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Musaca Vegetariană, Musaca Vegetariană, și Musaca Vegetariană Cu Portabella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Ungeți feliile de vinete cu 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Ulei De Gătit
3
Așezați jumătate de vinete pe o foaie de copt căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit; se fierbe la 5 inci de la foc timp de 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc. Repetați procedura cu vinetele rămase. Pune vinetele deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
4
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați ceapa tocată în tigaie; saut 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați usturoi; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
8
Adăugați bulgur; gatiti 3 minute sau pana cand bulgurul este usor prajit, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
9
Adăugați ienibahar măcinat, scorțișoară și cuișoare; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă bulionul de legume, oregano și roșiile. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până se îngroașă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ienibahar La Sol
Bulion De Legume
Scorțișoară
Tomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
10
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
11
Adăugați făină; gatiti 1 minut, amestecand continuu cu un tel pana se omogenizeaza bine. Adăugați treptat lapte, amestecând constant cu un bici. Aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 5 minute sau până se îngroașă, amestecând frecvent. Se amestecă brânza și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
12
Se ia de pe foc și se răcește ușor.
13
Adăugați oul, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
14
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Aranjați jumătate de vinete într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
16
Întindeți amestecul de bulgur uniform peste vinete; aranjați vinetele rămase peste amestecul de bulgur. Se acoperă cu amestec de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Bulgur
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Lapte
17
Coaceți la 350 timp de 40 de minute și scoateți din cuptor. Creșteți temperatura cuptorului la 47
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
18
Întoarceți vasul la cuptor timp de 4 minute sau până când blatul se rumeneste.