Musaca ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,39 USD pe porție. O porție conține 649 calorii, 24g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 156 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de lapte, ardei gras, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Musaca, Musaca, și Musaca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru miel: înmuiați coacăzele în apă caldă timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze
Apă
Miel
2
Scurgere.
3
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță de 6 litri la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați mielul, scorțișoara, ghimbirul, ienibaharul, cayenne și sarea și piperul și gătiți, amestecând pentru a rupe carnea, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ienibahar
Scorțișoară
Piper Cayenne Măcinat
Ghimbir
Miel
Carne
5
Transferați mielul într-o strecurătoare mare peste un castron și scurgeți; aruncați orice lichid rămas în tigaie. Puneți tigaia la foc și adăugați restul de 3 linguri de ulei de măsline și încălziți până începe să strălucească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
Tigaie
6
Adăugați ceapa și ardeiul gras și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ceapă
7
Adăugați serrano și usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
8
Adăugați pasta de roșii și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
9
Întoarceți mielul în tigaie, adăugați vinul și gătiți, amestecând ocazional, până se evaporă aproape complet, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați piureul de roșii și coacăzele și dați la fiert. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 30 de minute. Se amestecă pătrunjelul și oregano și se condimentează cu sare, piper și miere, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Piure De Roșii
Coacăze
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Pătrunjel
Miere
11
Se ia de pe foc.
1
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare. Condimentați feliile de vinete pe ambele părți cu sare și piper. Lucrând în loturi, adăugați feliile de vinete și prăjiți până se înmoaie și se rumenesc ușor pe ambele părți, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Canola
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Transferați feliile de vinete pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Pentru bechamel: topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați făina și gătiți, amestecând constant, până la palid și neted, 2 minute. Încă șoptind constant, adăugați laptele și frunza de dafin și gătiți până se îngroașă. Condimentați cu sare, piper și nucșoară și aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Nucșoară
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Lasa sosul sa se raceasca 5 minute. Într-un castron mic, amestecați gălbenușurile de ou, brânza de capră și coaja de lămâie și amestecați în sosul bechamel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Coaja De Lămâie
Gălbenuș De Ou
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Ungeți un vas de copt de 3 litri sau o caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Tava De Copt
Cuptor
7
Pentru asamblare: puneți jumătate din feliile de vinete în vas și acoperiți cu jumătate din sosul de carne. Topim sosul cu feliile de vinete rămase, apoi sosul de carne rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Sos
Carne
8
Se toarnă bechamelul deasupra sosului de carne și se întinde uniform cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Presărați Romano uniform deasupra, așezați vasul pe o foaie de copt și coaceți până se rumenesc și se fierbe, 45 până la 50 de minute. Se acoperă cu mai mult pătrunjel tocat, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Brânză Romano
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
10
Lăsați să se răcească cel puțin 20 de minute înainte de servire.