Murătură De Sfeclă Momofuku

Murătură De Sfeclă Momofuku
Murătura de sfeclă Momofuku este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 2. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 512 calorii. Dacă aveți sfeclă, zahăr granulat, oțet de orez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Murătură De Nap Momofuku, Momofuku Morcov Murat, și Ouă Deviled de sfeclă-murătură.

Instrucțiuni

1
Așezați oțetul, zahărul, apa și sarea într-o cratiță mică, bateți pentru a dizolva zahărul și sarea și aduceți la foc mic.Turnați imediat saramura peste sfeclă, asigurându-vă că le acoperiți complet, dar lăsând 1/4 inch de cameră în partea de sus a borcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.Acoperiți borcanul cu un capac etanș. Agitați borcanul sau întoarceți-l cu susul în jos pentru a distribui uniform saramura, apoi puneți-l la frigider cel puțin 1 zi și de preferință 1 săptămână înainte de utilizare. (Sfecla murată poate fi păstrată la frigider până la 2 luni.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă MuratăSfeclă Murată
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista