Murătură De Nap Momofuku

Murătură De Nap Momofuku
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați murătura de nap Momofuku. Această rețetă face 2 porții cu 478 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, kombu, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Momofuku Morcov Murat, Murătură De Sfeclă Momofuku, și Rețetă de murături de conopidă, napi și morcovi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați oțetul, zahărul, apa și sarea într-o cratiță mică, bateți pentru a dizolva zahărul și sarea și aduceți la foc mic.Turnați imediat saramura peste napi, asigurându-vă că le acoperiți complet, dar lăsând 1/4 inch de cameră în partea de sus a borcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NapNap
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.Acoperiți borcanul cu un capac etanș. Agitați borcanul sau întoarceți-l cu susul în jos pentru a distribui uniform saramura, apoi puneți-l la frigider cel puțin 1 zi și de preferință 1 săptămână înainte de utilizare. (Napii murați pot fi păstrați la frigider până la 2 luni.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
NapNap
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista