Murăturile bunicii Arndt

Murăturile bunicii Arndt
Murăturile bunicului Arndt ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care le căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 69 calorii. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 60. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 ore și 50 de minute. Dacă aveți morcovi, turmeric măcinat, ardei grași și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Murăturile franceze ale bunicii Ma, Murăturile de mărar ale bunicii, și Pâinea bunicii și murăturile cu unt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți o saramură dizolvând 1/2 cană de sare în 4 căni de apă într-un recipient mare, așezați sulițele de castraveți în saramură și lăsați să stea peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
A doua zi, scurgeți castraveții, clătiți bine cu apă și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Combinați zahărul, oțetul, 1 cană de apă, semințele de muștar, Semințele de țelină, turmericul și sarea de decapare într-un vas mare nereactiv și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Semințe De țelinăSemințe De țelină
TurmericTurmeric
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați bețișoarele de morcov și fierbeți timp de 2 minute, până când morcovii sunt fierți, dar nu moale. Se amestecă feliile de ardei și castraveții și se aduce înapoi la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
5
Sterilizați borcanele și capacele de conserve în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați murăturile în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/4 inch de sus. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta reziduurile alimentare. Sus cu capace și înșurubați inelele. Procesați într-o cutie de baie cu apă clocotită timp de 15 minute, scoateți borcanele și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos). A se păstra într-o zonă rece și întunecată.
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 50 m.
Porții60
Scor De Sănătate2
Revista