Murături vegetale dulci și acrișoare

Murături vegetale dulci și acrișoare
Sweet-And-Sour legume muraturi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 26 de porții cu 71 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ghimbir, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 de ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Murături dulci și acrișoare de dovlecei de vară, Murături De Okra Fierbinți Și Acri, și Murături de țelină fierbinte și acră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță medie; aduceți la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Tăiați legumele pentru bebeluși în jumătate, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
3
Combinați legumele pentru bebeluși și următoarele 7 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă amestecul de oțet fierbinte peste amestecul de legume. Aruncă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
OțetOțet
5
Lăsați să stea 2 ore. Acoperiți și răciți cu 24 de ore înainte de servire, amestecând ocazional. A se păstra la frigider până la 1 săptămână.
6
Notă: amestecul de legume poate fi împărțit uniform între 4 (1-pt.) borcane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume

Echipamente

DificultateExpert
Gata În26 hrs, 25 m.
Porții26
Scor De Sănătate2
Revista