Murături Roșii De Crăciun

Crăciun murături roșii ar putea fi o reteta buna pentru a extinde hor d ' oeuvre cutie reteta. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 66 calorii. Această rețetă servește 100. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 407 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Dacă aveți la îndemână apă, bomboane de scorțișoară, castraveți și alte câteva ingrediente, o puteți face. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 ore și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 13%. Încercați Murături De Crăciun, Cum să murarea muraturi (muraturi frigider, care este), și Crăciun Stollen Cupcakes – Un Clasic De Crăciun Transformat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți castraveții, înjumătățiți pe lungime și răzuiți semințele cu o lingură.
Tăiați castravetele în jumătăți de cercuri de 1/4 inch și puneți-le într-un pahar sau ceramică. Se dizolvă varul de decapare în aproximativ 1 litru de apă la temperatura camerei, se toarnă peste castraveți, apoi se adaugă apă suplimentară până când castraveții sunt acoperiți cu 1/2 inch.
Lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore.
Scurgeți castraveții și clătiți bine cu apă rece.
Se pune într-un vas mare și se acoperă cu apă rece. Se lasă să stea 3 ore, apoi se scurge și se clătește din nou.
Întoarceți castraveții în oală, adăugați colorantul alimentar, alaun, 1 cană oțet și suficientă apă pentru a acoperi cu 1/2 inch. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți căldura la foc mic și gătiți 2 ore. După ce castraveții au gătit timp de 2 ore, scurgeți și lăsați să se răcească puțin înainte de a le introduce în borcanul de sticlă sau ceramică.
Amestecați împreună zahărul, 2 căni de oțet, 2 căni de apă, bomboane roșii cu scorțișoară și bețișoare de scorțișoară într-o cratiță la foc mediu până când zahărul și bomboanele se dizolvă.
Se toarnă acest amestec peste castraveții calzi, se acoperă și se lasă să stea peste noapte.
Împachetați murăturile în borcane de halbă și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 15 până la 20 de minute. Refrigerați orice borcane care nu se sigilează.