Murături Roșii De Crăciun

Muraturi roșii de Crăciun este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 100 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 66 calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. 407 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de alum pudră, zahăr, bomboane de scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 ore și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Murături De Crăciun, Cum să murarea muraturi (muraturi frigider, care este), și Crăciun Stollen Cupcakes – Un Clasic De Crăciun Transformat.
Instrucțiuni
Cojiți castraveții, înjumătățiți pe lungime și răzuiți semințele cu o lingură.
Tăiați castravetele în jumătăți de cercuri de 1/4 inch și puneți-le într-un pahar sau ceramică. Se dizolvă varul de decapare în aproximativ 1 litru de apă la temperatura camerei, se toarnă peste castraveți, apoi se adaugă apă suplimentară până când castraveții sunt acoperiți cu 1/2 inch.
Lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore.
Scurgeți castraveții și clătiți bine cu apă rece.
Se pune într-un vas mare și se acoperă cu apă rece. Se lasă să stea 3 ore, apoi se scurge și se clătește din nou.
Întoarceți castraveții în oală, adăugați colorantul alimentar, alaun, 1 cană oțet și suficientă apă pentru a acoperi cu 1/2 inch. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți căldura la foc mic și gătiți 2 ore. După ce castraveții au gătit timp de 2 ore, scurgeți și lăsați să se răcească puțin înainte de a le introduce în borcanul de sticlă sau ceramică.
Amestecați împreună zahărul, 2 căni de oțet, 2 căni de apă, bomboane roșii cu scorțișoară și bețișoare de scorțișoară într-o cratiță la foc mediu până când zahărul și bomboanele se dizolvă.
Se toarnă acest amestec peste castraveții calzi, se acoperă și se lasă să stea peste noapte.
Împachetați murăturile în borcane de halbă și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 15 până la 20 de minute. Refrigerați orice borcane care nu se sigilează.