Murături de recoltă din grădină

Murături de recoltă din grădină
Murăturile de recoltare ale grădinii necesită în jur 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 31 de cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 66. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 91 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână dovlecei, flori de conopidă, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Frigider Murături De Grădină, Tort De Recoltare De Grădină, și Chili De Recoltare De Grădină.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați ceapa, ardeii și sarea de conservare. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se scurge; se pune într-o oală.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați ingredientele rămase. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie. Îndepărtați cu grijă amestecul fierbinte în borcane fierbinți de 1 halbă, lăsând 1/2-in. headspace.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
4
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele și reglați capacele. Procesați timp de 20 de minute într-un recipient cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Viva Diva Moscato Colada cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Viva Diva Moscato Colada
Viva Diva Moscato Colada
Vin Moscato dulce infuzat cu aromă naturală de nucă de cocos și ananas. De culoare portocalie deschisă. Fructat, tipic pentru nucă de cocos și ananas, cu note ușoare de Moscato. Excelent ca aperitiv sau amestec cu cocktailuri.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții66
Scor De Sănătate2
Revista