Murături De Mărar De Casă
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Murăturile de mărar de casă ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 63 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, semințe de mărar, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Murături De Mărar Dulce De Casă Yum-Yum, Murături Picante De Mărar De Casă, și Cum se fac murături Picante de mărar de casă.
Instrucțiuni
Spălați castraveții și sfertul pe lungime.
Așezați o strecurătoare într-o chiuvetă.
Adăugați castraveții, presărați cu sare și aruncați pentru a acoperi.
Lăsați să stea 1 oră. Clătiți castraveții și uscați-i.
Puneți 1 cană de apă, zahărul, semințele de mărar, ceapa și usturoiul într-o cratiță mare la foc mediu. Se amestecă până se dizolvă zahărul.
Adăugați castraveții și mărarul proaspăt și dați la fiert. Reduceți căldura la mediu-mic și fierbeți timp de 20 de minute.
Se transferă într-un castron de servire și se lasă să se răcească. Acoperiți și refrigerați cel puțin 3 ore.