Murături de dovlecei și dovlecei
Zucchini-și-squash muraturi este un fără gluten și vegan garnitură. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție conține 808 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână dovlecei, ceapă, muștar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Murături De Dovlecei, Murături De Dovlecei, și Murături De Dovlecei.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii și dovleceii galbeni pe lungime în felii groase de 1/8 inch, folosind o mandolină sau un cuțit ascuțit.
Întindeți dovleceii, dovleceii galbeni și ceapa într-un singur strat pe 2 foi de copt tapetate cu hârtie pergament.
Transferați într-o strecurătoare, clătiți și scurgeți.
Așezați într-un 1-qt cu gura largă. borcan, umplând la 1/2 inch de sus.
Aduceți oțeturile la fiert într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați zahăr; gatiti, amestecand continuu, 3 pana la 5 minute sau pana se dizolva. Se amestecă următoarele 3 ingrediente. Se aduce la fierbere, se scoate imediat de pe foc și se toarnă peste legume. Se răcește 1 oră. Acoperiți și răciți cu 3 zile înainte de servire. La frigider până la 2 luni.