Murături cu pâine și unt de Loofah în unghi

Murături cu pâine și unt de Loofah în unghi
Unghi Loofah pâine-și-unt muraturi ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 6 porții cu 121 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, turmeric, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Murături cu pâine și unt de Loofah în unghi, Murături cu pâine și unt, și Murături de pâine și unt.

Instrucțiuni

1
Frecați loofah și curățați doar crestele, apoi tăiați în diagonală în felii groase de 1/2 inch. Aruncați loofah cu sare kosher într-un castron, apoi acoperiți cu gheață și lăsați să stea 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgeți și îndepărtați orice gheață netopită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
3
Aduceți oțetul, apa, zahărul, semințele de muștar, Semințele de țelină și turmericul la fiert într-o cratiță nereactivă de 1 litru, amestecând până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Semințe De țelinăSemințe De țelină
TurmericTurmeric
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați loofah și ceapă, apoi reduceți focul și fierbeți, neacoperite, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Transferați murăturile cu lichid într-un vas de sticlă sau ceramică rezistent la căldură de 1 litru și răciți la temperatura camerei. Se răcește, acoperit, cel puțin 2 zile (pentru ca aromele să se dezvolte) și până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
• Nu recomandăm prelucrarea acestor murături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
2
Încălzirea suplimentară conferă lufa o textură moale.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista