Murături cu pâine și unt de Loofah în unghi
Unghi Loofah pâine-și-unt muraturi ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 6 porții cu 121 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, turmeric, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Murături cu pâine și unt de Loofah în unghi, Murături cu pâine și unt, și Murături de pâine și unt.
Instrucțiuni
Frecați loofah și curățați doar crestele, apoi tăiați în diagonală în felii groase de 1/2 inch. Aruncați loofah cu sare kosher într-un castron, apoi acoperiți cu gheață și lăsați să stea 2 ore.
Scurgeți și îndepărtați orice gheață netopită.
Aduceți oțetul, apa, zahărul, semințele de muștar, Semințele de țelină și turmericul la fiert într-o cratiță nereactivă de 1 litru, amestecând până când zahărul este dizolvat.
Adăugați loofah și ceapă, apoi reduceți focul și fierbeți, neacoperite, 5 minute.
Transferați murăturile cu lichid într-un vas de sticlă sau ceramică rezistent la căldură de 1 litru și răciți la temperatura camerei. Se răcește, acoperit, cel puțin 2 zile (pentru ca aromele să se dezvolte) și până la 1 lună.
• Nu recomandăm prelucrarea acestor murături.
Încălzirea suplimentară conferă lufa o textură moale.