Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați murăturile cu pâine și unt. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 77 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână oțet, semințe de muștar, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Murături De Pâine Și Unt, Murături de pâine și unt, și Murături de pâine și unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați castraveții și sarea într-un castron mare; acoperiți și răciți 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scurgeți; clătiți castraveții sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Apă
3
Scurgeți; întoarceți castraveții în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați ceapa în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Combinați zahărul și ingredientele rămase într-o cratiță medie; se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Se toarnă amestecul de oțet fierbinte peste amestecul de castraveți; lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră. Acoperiți și refrigerați 24 de ore. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 2 săptămâni.