Murele Acoperite Cu Cobble
Cobble Topped mure ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 249 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți mure, zahăr brun, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Plăcintă cu brânză cremă acoperită cu piersici și mure, Pâine Pietruită, și Mure De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Combinați murele, 1/4 cană de zahăr și 1 linguriță de făină într-un bol de amestecare. Lăsați-l să stea până când boabele încep să se înmoaie și sucurile curg, aproximativ 3 până la 5 minute. Între timp, ungeți 6 (8 uncii) ramekins folosind 2 linguri unt și aranjați-le pe o foaie de copt. Împărțiți fructele de pădure printre ramekine.
Tăiați 1 cană de unt în cuburi și congelați. Într-un castron, combinați restul de 1/2 cană de zahăr, restul de 1/2 cană de făină, făina de porumb și sarea.
Tăiați untul cu o furculiță pentru a face o textură asemănătoare mazărelor și presărați-l deasupra fructelor de pădure din ramekins.
Coaceți până când boabele se bulează și toppingul se coace până la o culoare aurie ușoară, aproximativ 25 până la 30 de minute.