Murdar Porc-Spate Miel
Murdar porc-spate miel este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 545 calorii, 49G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 10 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare condimentată, ciuperci, cotlete de lamă de miel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Orez Murdar De Miel, Clătite Piggy, și Piggy Oală Plăcinte.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar la foc mare.
În timp ce grătarul se încălzește, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ciupercile; gatiti si amestecati pana se inmoaie. Pune deoparte.
Condimentați feliile de slănină cu piper și așezați-le pe grătar. Gatiti slanina pana cand este crocanta, intorcand o data, apoi dati deoparte. Condimentați Cotletele de miel cu sare condimentată și așezați-le pe grătar. Gatiti la gradul dorit de coacere, aproximativ 3 minute pe fiecare parte pentru mediu.
Serviți fiecare cotlet cu două felii de slănină peste el și acoperiți cu ciupercile feliate.