Muraturi de legume picante: la Spiritosan este un fără gluten și vegan farfurie. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 156 calorii. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, fulgi de chile, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este mare. Încercați Muraturi De Legume Picante, Muraturi De Legume De Vară, și orice muraturi de oțet de legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți 1/5 din ulei până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Sotati fiecare leguma pana cand se inmoaie si se rumeneste si scoateti fiecare pe un platou cand ati terminat de gatit. În tigaie, adăugați oțet, frunze de mentă, zahăr și un vârf de fulgi fierbinți de chile și amestecați cu o lingură de lemn la foc pentru a disloca zaharurile vegetale rumenite în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Mentă
Legume
Oțet
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
3
Se toarnă amestecul de oțet peste fiecare dintre cele 5 legume.