Mult zgomot pentru fripturile de vită de ciuperci fierte în bere

Mult zgomot aproximativ ciuperci fripturi de vită fiert în apă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.07 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 504 calorii, 54g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Mergeți la magazin și ridicați friptura rotundă, untul, ceapa și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi de vită cu sos de ciuperci Shiitake, Fripturi de vită cu sos de vin roșu-ciuperci, și Fripturi proaspete de mușchi de vită acoperite cu plante medicinale cu sos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face confitul de ciuperci, topiți untul în 1 lingură de ulei la foc mediu-mare într-o tigaie mare.
Adăugați ceapa și sotati până când încep să devină translucide.
Adăugați ciuperci și gătiți până când renunță la sucurile lor. Reduceți focul și gătiți până când amestecul se caramelizează, apoi condimentați cu sare și piper după gust și îndepărtați-l într-un bol. Acoperiți și lăsați deoparte.
În aceeași tigaie, încălziți cealaltă lingură de ulei la foc mediu-mare și căutați fripturile aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura la minim și adăugați ale. Mențineți berea la foc mic, chiar sub fierbere și gătiți neacoperită până când furculița este fragedă, aproximativ 45 de minute până la 1 oră.
Scoateți friptura pe o placă de sculptură pentru a vă odihni. Creșteți căldura sub tigaie pentru a permite ale să se reducă cu două treimi. Se condimentează cu sare și piper, se scoate de pe foc și se amestecă untul chiar înainte de servire.
Feliați friptura în felii subțiri și aranjați pe un platou. Lingura ciuperci ceapa confit peste si lingura sos în jurul.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.