Mult zgomot despre fripturile de vită cu ciuperci poșate în Ale

Dacă aveți aproximativ 1 oră și 45 de minute de petrecut în bucătărie, Much Ado în jurul fripturii de vită cu ciuperci braconate în Ale ar putea fi o rețetă uimitoare fără gluten, primară și ketogenă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 624 de calorii , 48 g de proteine și 46 g de grăsime fiecare. Pentru 5,72 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal scump. Un amestec de ulei de măsline, unt, ceapă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Îndrăgostiților . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 62% , care este solid. Încercați Midiile în Irish Ale , Fripturile de mușchi de vită cu ciuperci prăjite și vinaigretă de vin roșu și Fripturile frecate cu boia de ardei și coriandru cu salsa de portocale și coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face confit de ciuperci, topiți untul în 1 lingură de ulei la foc mediu-mare într-o tigaie mare.
Adaugati ceapa si caliti pana incep sa devina translucide.
Adăugați ciupercile și gătiți până când renunță la suc. Se reduce focul și se fierbe până când amestecul se caramelizează, apoi se condimentează cu sare și piper după gust și se scoate într-un bol. Acoperiți și lăsați deoparte.
În aceeași tigaie, încălziți cealaltă lingură de ulei la foc mediu-mare și prăjiți fripturile aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Reduceți focul la mic și adăugați bere. Păstrați bere la fiert, chiar sub punctul de fierbere și gătiți-l fără acoperire până când furculița se înmoaie, aproximativ 45 de minute până la 1 oră.
Scoateți friptura pe o placă de sculptat pentru a se odihni. Creșteți căldura sub tigaie pentru a permite berii să se reducă cu două treimi. Se condimentează cu sare și piper, se ia de pe foc și se amestecă cu untul chiar înainte de servire.
Tăiați friptura în felii subțiri și aranjați-le pe un platou. Peste ceapa de ciuperci se pune confit și se pune sosul în jur.