Muffins De Afine

Muffins De Afine
Nevoie de o mâncare de dimineață fără lactate și vegetariană? Brioșele cu afine ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 134 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 22 de cenți pe porție. 409 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 44%. Încercați Muffins De Afine, Muffins De Afine, și Brioșe De Ovăz Și Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți și făină tigaie brioșă, sau de a folosi garnituri de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
CuptorCuptor
2
Cerneti impreuna faina, sarea si praful de copt. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Bateți uleiul și zahărul împreună până la lumină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Adăugați oul și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Adăugați sucul de portocale și coaja rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
6
Adăugați amestecul de făină și amestecați doar până se amestecă. Îndoiți în afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Umpleți tigăile de brioșe Unse cu 2/3.
8
Coaceți la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 20-25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista