Muffins Cu Zahăr Și Condimente

Muffins Cu Zahăr Și Condimente
Sugar N Spice Muffins ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. O porție conține 260 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 12 și costă 27 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de făină, scorțișoară măcinată, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Încearcă Briose cu nuci condimentate fără zahăr, Broaște Cookie cu zahăr brun și condimente, și Nuci pecan cu zahăr și condimente pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați făina și zahărul; se taie în unt până se sfărâmă. Puneți deoparte 1/2 cană pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați bicarbonat de sodiu, scorțișoară și cuișoare în amestecul rămas de firimituri. Se amestecă zeama și oul doar până se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
ScorțișoarăScorțișoară
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
OuăOuă
3
Umpleți cupe de brioșe unse sau căptușite cu hârtie cu două treimi.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
4
Se presară cu topping rezervat.
5
Se coace la 375 CP timp de 18-20 minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se scoate din tigaie într-o grătar pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Serviți cald.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista