Moș Crăciun și Elf cookie-uri de Crăciun

Cookie-urile de Crăciun Santan și Elf ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 36 și costă 92 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 236 calorii. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, stropi și drajeuri de perle, zahăr de cofetari și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cookie-urile de Crăciun ale lui Moș Crăciun, Oamenii noștri de zăpadă imperfecți: prăjituri de Crăciun pentru Moș Crăciun, și Fursecuri de Crăciun: fursecuri norvegiene de Crăciun, prune condimentate cu morcovi păstrează semilune și portocală de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, smântână unt și zahăr cofetari până la lumină și pufos. Bateți în ou și extracte.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și crema de tartru; adăugați treptat la amestecul cremos și amestecați bine.
Împărțiți aluatul în treimi. Formați fiecare într-o bilă, apoi aplatizați într-un disc. Înfășurați în folie de plastic și răciți la congelator timp de 15 minute sau până când este ușor de manevrat.
Pentru Moș Crăciun: pe o suprafață ușor făinată, rulați o porție de aluat într-un 10-in. cerc. Întoarceți o farfurie de plăcintă cu susul în jos cerc și tăiați în jurul marginii cu un cuțit; resturi de rezervă.
Așezați pene 2 în. în afară pe foi de copt negreșite. Îndoiți vârful fiecărei pene în jos. Puneți o bucată de aluat (aproximativ 1/2-in. minge) sub partea superioară a pliului.
Rulați o altă porție de aluat într-un 10-in. cerc.
Tăiați în jumătate; tăiați jumătate în patru pene și cealaltă jumătate în opt pene. Repetați formarea Moșilor cu pene mari.
Transferați pene mici pe o foaie de copt; îndoiți vârfurile în jos, formând pălării.
Rulați porțiunea rămasă de aluat într-un 10-in. cerc.
Transferați pe foi de copt; îndoiți vârfurile în jos.
Se coace la 350 km. 10-13 minute sau până când marginile se rumenesc ușor. Se răcește timp de 2 minute.
Scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
Pentru a decora: într-un castron mare, combinați zahărul cofetarilor, pudra de bezea și crema de tartru; adăugați apă. Bateți la viteză mică doar până când sunt combinate. Bateți la înălțime timp de 4-5 minute sau până se formează vârfuri rigide.
Nuanțați glazura cu culori la alegere. (Păstrați glazura neutilizată acoperită în orice moment cu o cârpă umedă. Dacă este necesar, bateți din nou la viteză mare pentru a restabili textura.) Lucrul cu un cookie la un moment dat, decorați cu glazură, atașați o marshmallow la vârful pălăriei și terminați cu stropi și drajeuri după cum doriți.
Lăsați să stea până când este setat. A se păstra într-un recipient etanș.