Mozzarella și busuioc cu sos Marinara
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Mozzarellan și busuioc cu sos Marinara. Această rețetă servește 10. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 89 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Un amestec de baghetă, sos marinara gros, brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Chiftele prăjite cu usturoi și Mozzarella cu roșii-busuioc Marinara, Bile de Mozzarella prăjite cu sos de cremă Marinara, și Sos Marinara cu aragaz lent cu brânză Mozzarella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. în caserola superficială de 2 litri, puneți cuburi de brânză.
Se presara cu busuioc. Puneți sosul marinara în jurul brânzei.
Coaceți neacoperit 8 până la 10 minute sau până când brânza este fierbinte și cu bule.
Se servește cu felii de baghetă.