Mozzarella Parmezan Pui
Mozzarella parmezan de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 253 calorii, 32g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 800 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de apă, cremă de supă de țelină, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Chiftele Cu Parmezan De Pui Umplute Cu Mozzarella, Parmezan crocant de pui cu roșii și Mozzarella, și Cotlete crocante de pui parmezan cu salată de roșii-Mozzarella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați pieptul de pui într-un vas de copt de 9x13 inch, într-un singur strat. Se acoperă cu supa de țelină și se coace neacoperită în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute. Întoarceți bucățile de pui și coaceți încă 30 de minute, până se rumenesc.
Combinați supa de ciuperci, apa, ceapa, usturoiul și oregano și amestecați toate împreună.
Se toarnă amestecul peste pui. Se acoperă cu felii de brânză mozzarella, împingând brânza în sos.
Presărați parmezan ras deasupra și coaceți în cuptorul preîncălzit încă 20 de minute până când se rumenesc și se rumenesc.