Mozzarella Marinată

Mozzarella Marinată
Marinat Mozzarellan este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap garnitură. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 126 calorii. Această rețetă servește 2. Dacă aveți la îndemână fulgi de piper, frunze de rozmarin, frunze de oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Mozzarella Marinată, Mozzarella Marinată, și Mozzarella Marinată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tocați ierburile și puneți-le într-un castron mic sau borcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați fulgii de ardei roșu și uleiul de măsline. Lăsați marinada să stea cel puțin 20 de minute și până la 8 ore la temperatura camerei.Cu aproximativ 30 de minute până la 1 oră înainte de a planifica să serviți acest lucru, gustați marinada și reglați condimentul folosind sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
3
Se taie mozzarella în felii groase de la. Aranjați-le pe un platou de servire, astfel încât să se suprapună ușor, dar o mulțime de suprafețe plane sunt expuse pentru a accepta marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
4
Stropiți marinada peste feliile de brânză și lăsați să stea aproximativ 30 de minute până la 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate1
Revista