Mousse Ricotta-Mascarpone cu căpșuni balsamice
Dacă aveți despre 2 ore și 20 de minute pentru a petrece în bucătărie, Mousse Ricotta-Mascarpone cu căpșuni balsamice ar putea fi un super fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru $1.73 pe portie, veți obține un desert care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 392 calorii. Vă este adus prin simple rețete. 334 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, brânză ricotta din lapte, brânză mascarpone și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mousse Mascarpone cu căpșuni prăjite, Mousse Mascarpone cu căpșuni prăjite, și Căpșuni balsamice cu brânză Mascarpone bătută.
Instrucțiuni
Bateți smântâna până la vârfuri moi: într-un castron mediu, bateți smântâna până se formează vârfuri moi.
Bateți amestecul de ricotta mascarpone: într-un castron mare combinați ricotta, mascarpone, 1/2 cană de zahăr și coaja de lămâie. Folosind un bătător electric, bateți amestecul ricotta-mascarpone până când este bine combinat și neted.
Îndoiți frișca în amestecul de ricotta, răciți: pliați treptat frișca în ricotta până când amestecul este neted. Acoperiți și refrigerați câteva ore.
Amestecați căpșunile cu zahărul și balsamicul: puneți căpșunile într-un alt bol. Cu o jumătate de oră înainte de servire, amestecați ușor zahărul rămas și oțetul balsamic. Asigurați-vă că nu lăsați căpșunile să stea în oțetul balsamic mult mai mult de 30 de minute înainte de servire sau aciditatea oțetului va găti căpșunile.
Asamblați: când sunteți gata de servit, umpleți bolurile de sticlă la jumătate cu căpșunile și sucurile lor. Puneți lingura pe mousse-ul ricotta-mascarpone sau folosiți o pungă de patiserie pentru a pipa mousse-ul.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru Mousse. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "