Mousse Ricotta-Mascarpone cu căpșuni balsamice

Mousse Ricotta-Mascarpone cu căpșuni balsamice
Dacă aveți despre 2 ore și 20 de minute pentru a petrece în bucătărie, Mousse Ricotta-Mascarpone cu căpșuni balsamice ar putea fi un super fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru $1.73 pe portie, veți obține un desert care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 392 calorii. Vă este adus prin simple rețete. 334 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, brânză ricotta din lapte, brânză mascarpone și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mousse Mascarpone cu căpșuni prăjite, Mousse Mascarpone cu căpșuni prăjite, și Căpșuni balsamice cu brânză Mascarpone bătută.

Instrucțiuni

1
Bateți smântâna până la vârfuri moi: într-un castron mediu, bateți smântâna până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Bateți amestecul de ricotta mascarpone: într-un castron mare combinați ricotta, mascarpone, 1/2 cană de zahăr și coaja de lămâie. Folosind un bătător electric, bateți amestecul ricotta-mascarpone până când este bine combinat și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
MascarponeMascarpone
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Îndoiți frișca în amestecul de ricotta, răciți: pliați treptat frișca în ricotta până când amestecul este neted. Acoperiți și refrigerați câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
4
Amestecați căpșunile cu zahărul și balsamicul: puneți căpșunile într-un alt bol. Cu o jumătate de oră înainte de servire, amestecați ușor zahărul rămas și oțetul balsamic. Asigurați-vă că nu lăsați căpșunile să stea în oțetul balsamic mult mai mult de 30 de minute înainte de servire sau aciditatea oțetului va găti căpșunile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Asamblați: când sunteți gata de servit, umpleți bolurile de sticlă la jumătate cu căpșunile și sucurile lor. Puneți lingura pe mousse-ul ricotta-mascarpone sau folosiți o pungă de patiserie pentru a pipa mousse-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
MascarponeMascarpone
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru Mousse. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista