Dacă aveți despre 2 ore și 20 de minute pentru a petrece în bucătărie, Mousse Ricotta-Mascarpone cu căpșuni balsamice ar putea fi un super fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru $1.73 pe portie, veți obține un desert care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 392 calorii. Vă este adus prin simple rețete. 334 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, brânză ricotta din lapte, brânză mascarpone și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mousse Mascarpone cu căpșuni prăjite, Mousse Mascarpone cu căpșuni prăjite, și Căpșuni balsamice cu brânză Mascarpone bătută.
Instrucțiuni
1
Bateți smântâna până la vârfuri moi: într-un castron mediu, bateți smântâna până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți amestecul de ricotta mascarpone: într-un castron mare combinați ricotta, mascarpone, 1/2 cană de zahăr și coaja de lămâie. Folosind un bătător electric, bateți amestecul ricotta-mascarpone până când este bine combinat și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Mascarpone
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Îndoiți frișca în amestecul de ricotta, răciți: pliați treptat frișca în ricotta până când amestecul este neted. Acoperiți și refrigerați câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
4
Amestecați căpșunile cu zahărul și balsamicul: puneți căpșunile într-un alt bol. Cu o jumătate de oră înainte de servire, amestecați ușor zahărul rămas și oțetul balsamic. Asigurați-vă că nu lăsați căpșunile să stea în oțetul balsamic mult mai mult de 30 de minute înainte de servire sau aciditatea oțetului va găti căpșunile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Asamblați: când sunteți gata de servit, umpleți bolurile de sticlă la jumătate cu căpșunile și sucurile lor. Puneți lingura pe mousse-ul ricotta-mascarpone sau folosiți o pungă de patiserie pentru a pipa mousse-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Mascarpone
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru Mousse. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.