Mousse Marsala și Mascarpone cu tort de lire și fructe de pădure

Mousse Marsala și Mascarpone cu tort de lire și fructe de pădure
Mousse Marsalan și Mascarpone cu tort de lire și fructe de pădure este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 403 calorii. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 25 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Un amestec de extract de vanillan, frișcă, marsala importată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Mousse Marsalan și Mascarpone cu tort de lire și fructe de pădure, Mousse de brânză Mascarpone și fructe de pădure, și Tort De Fructe De Ciocolată Cu Mascarpone.

Instrucțiuni

1
Bateți zahărul, 1/3 cană Marsala și gălbenușurile de ou pentru a se amesteca într-un castron mare de metal. Așezați peste tigaia cu apă care fierbe abia (nu lăsați vasul să atingă apa); bateți constant până când amestecul se îngroașă și termometrul înregistrează 160 de litri F, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Așezați vasul peste vasul mare umplut cu gheață; continuați să bateți până când zabaglione se răcește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Bateți mascarpone pentru a slăbi într-un alt castron mare; în 3 adăugiri, pliați zabaglione. Bateți smântâna, vanilia și scorțișoara într-un castron mic până se formează vârfuri moi; pliați în zabaglione.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
ArahideArahide
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Presărați fâșii de tort cu 3 linguri rămase Marsala. Aranjați 4 benzi în fiecare din cele 6 pahare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De LireTort De Lire
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
5
Presărați câteva zmeură peste; se acoperă cu 1/2 cană mousse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
6
Presărați zmeura rămasă peste. Capac; se răcește 1 oră sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista