Mousse de ton: Spuma di Tonno

Nevoie de un curs principal fără gluten și pescatarian? Mousse de ton: Spuma di Tonno ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 3. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 188 calorii, 20g de proteine, și 11g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, suc de lămâie, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Spuma Di Tonno, Polpettone di tonno (pâine italiană de ton), și Spaghete cu ton și sos de roșii (spaghete al tonno e pomodoro) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți tonul într-un robot de bucătărie și pulsați pentru a rupe peștele. Cu mașina în funcțiune, adăugați untul, smântâna, oțetul balsamic și sosul de soia și amestecați până se omogenizează. Apoi opriți mașina și răzuiți părțile laterale ale bolului procesorului.
Adăugați din nou sucul de lămâie și pulsul. Condimentează, după gust, cu sare și piper și amestecă din nou. Verificați condimentele.
Se servește la temperatura camerei sau se acoperă și se dă la frigider până la 4 zile. Dacă este refrigerat, readuceți spuma la temperatura camerei înainte de servire.