Mousse de somon al mamei
Mousse-ul de somon al mamei este un pescatarian rețetă cu 5 porții. O porție conține 305 calorii, 27G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de pesmet, ouă, lapte ars și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mousse de somon cu icre de somon și crudite, Mousse De Somon, și Mousse De Somon.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de pâine de 8x4 inch.
Într-un castron mediu, amestecați împreună somonul, firimiturile de pâine, morcovii, muștarul, ouăle, laptele, untul, sucul de lămâie, pătrunjelul, sarea și piperul folosind mâinile până când sunt amestecate uniform. Apăsați în tigaia unsă.
Coaceți timp de 50 de minute în cuptorul preîncălzit. Se răcește cu 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar.
![Chardonnay 2010 de la A La Z se deschide cu arome de flori albe, mandarine, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu indicii de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, apetisant și intens. Nuanțată mijlocul palatului desfășoară cu arome care oglindă și amplifica aromatice. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasic Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, picant și intens va livra în următorii 5 ani.]()
Chardonnay 2010 de la A La Z se deschide cu arome de flori albe, mandarine, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu indicii de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, apetisant și intens. Nuanțată mijlocul palatului desfășoară cu arome care oglindă și amplifica aromatice. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasic Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, picant și intens va livra în următorii 5 ani.
The 2010 A to Z Chardonnay opens with aromas of white flowers, tangerine, lime, quince, wet stone and minerals that develop further into nutmeg, honey, green apple with hints of ginger. A mineral laden attack is bright, mouthwatering and intense. The nuanced mid-palate carries on with flavors that mirror and amplify the aromatics. The finish is long, clean, crisp and juicy with flavors of honeysuckle, citrus and wet stone. This wine exemplifies classic Oregon steely Chardonnay. 2010 was an exceptional vintage for white wines in Oregon and this sophisticated terroir driven wine is no exception; bright, tangy and intense it will deliver over the next 5 years.