Mousse De Somon

Mousse De Somon
Mousse de somon necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 327 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Dacă aveți la îndemână buruieni de mărar, boia de ardei, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 18%. Rețete similare includ Mousse de somon cu icre de somon și crudite, Mousse De Somon, și Mousse De Somon.

Instrucțiuni

1
Scurgeți somonul, rezervând lichid; adăugați apă în lichidul de somon pentru a produce 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
ApăApă
2
Combinați lichidul de somon și gelatina într-o cratiță mică; gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se dizolva gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
4
Îndepărtați pielea și oasele din somon și aruncați; somon fulgi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
5
Puneți amestecul de gelatină, somon, ceapă, maioneză, smântână, suc de lămâie, sare de usturoi, buruieni de mărar, piper și pătrunjel în recipientul unui blender electric; procesați până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De UsturoiSare De Usturoi
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
SmântânăSmântână
MărarMărar
GelatinăGelatină
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
SomonSomon
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se toarnă amestecul într-o matriță de pește cu 5 căni ușor unsă. Se răcește până se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
7
Desfaceți pe o tavă de servire.
8
Se ornează cu aspic, paste fierte și fâșii de ceapă verde; se presară cu boia de ardei după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Ceapa VerdeCeapa Verde
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
9
Se servește cu biscuiți asortați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
10
Notă: rețeta poate fi preparată și într-un robot de bucătărie. Poziționați lama cuțitului în vasul procesorului; adăugați ingrediente. Procesați până la netezire și continuați conform instrucțiunilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
CuțitCuțit
BolBol

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista