Mousse de sfeclă și ridiche Mise-en-bouche
Mousse de sfeclă și ridiche Mise-en-bouche este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 1 porție. O porție conține 363 calorii, 24g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ridiche, icre de pește, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sfeclă Înghețată Și Măr Verde Mise En Bouche, Tocană marocană de sfeclă, dovlecei și ridichi, și Salată De Sfeclă Prăjită Și Ridiche Cu Vinetă De Trufe Albe pentru rețete similare.