Mousse de păstrăv afumat cu portocală și arpagic este un pescatarian rețetă cu 20 de porții. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 162 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de piper cayenne, coajă de portocală, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 38 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Mousse De Păstrăv Afumat, Mousse de păstrăv afumat-IMBB no.15 " delicious: days, și Salată de portocale de păstrăv afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, combinați fromage blanc, cremă de brânză, usturoi, sare și cayenne și procesați până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați păstrăvul afumat și jumătate din coaja de portocală și pulsați de câteva ori doar pentru a combina.
Transferați într-un castron și amestecați ușor arpagicul tăiat. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 până la 4 ore.Scoateți mousse-ul în feluri de mâncare mici sau în alte boluri de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de servire. Împrăștiați coaja de portocală rămasă și lungimile de arpagic peste vârful mousse-ului și serviți cu biscuiții cu apă. Face aproximativ 2 căni.Notă: pentru o răspândire mai înțepătoare, dublați cantitatea de păstrăv afumat.