Mousse de pui afumat pe andive
Mousse de pui afumat pe andive este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 12 porții. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 279 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de lămâie, sare, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Frunze De Andive Cu Mousse De Somon, pentru supă de pui, andive și legume rădăcinoase cu Pesto de pătrunjel andive, și Endive cu somon afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați pielea și osul din puiul afumat. Tăiați carnea de pui afumată.
Combinați puiul, maioneza, muștarul, coaja și sucul de lămâie și tarhonul într-un robot de bucătărie și procesați până se toacă foarte fin. Se condimentează cu sare și piper.
Pentru a servi, separați frunzele de andive.
Așezați linguri de mousse pe capetele capetelor largi ale frunzelor de andive și presărați cu arpagic.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;