Mousse De Mocha Vegană

Mousse De Mocha Vegană
Mousse Vegan Mocha este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan desert. Această rețetă face 6 porții cu 276 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 135 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați tofu de mătase, sirop de arțar de gradul b, pudră de espresso și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mousse De Mocha Vegană, Mousse de Mocha cu boabe de piper Sichuan (Mousse au Mokan et Poivre), și Mocha Mousse Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați tofu-ul în bucăți și scurgeți-l într-o strecurătoare sau pe mai multe straturi de prosoape de hârtie timp de aproximativ 10 minute. Între timp, topiți ciocolata la cuptorul cu microunde sau la un cazan dublu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Purificați tofu-ul într-un blender sau robot de bucătărie (sau folosiți un blender stick) până când este cremos, aproximativ 1 minut. Asigurați-vă că răzuiți părțile laterale de câteva ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați ciocolata, cacao, pudra de espresso, miere/sirop și vanilie; se amestecă până se combină bine. Îndoiți sarea de mare, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
4
Se transferă într-un castron mare (sau boluri individuale de servire), se acoperă și se răcește 3-4 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista