Mousse De Mocha Vegană
Mousse Vegan Mocha este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan desert. Această rețetă face 6 porții cu 276 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 135 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați tofu de mătase, sirop de arțar de gradul b, pudră de espresso și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mousse De Mocha Vegană, Mousse de Mocha cu boabe de piper Sichuan (Mousse au Mokan et Poivre), și Mocha Mousse Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tofu-ul în bucăți și scurgeți-l într-o strecurătoare sau pe mai multe straturi de prosoape de hârtie timp de aproximativ 10 minute. Între timp, topiți ciocolata la cuptorul cu microunde sau la un cazan dublu.
Purificați tofu-ul într-un blender sau robot de bucătărie (sau folosiți un blender stick) până când este cremos, aproximativ 1 minut. Asigurați-vă că răzuiți părțile laterale de câteva ori.
Adăugați ciocolata, cacao, pudra de espresso, miere/sirop și vanilie; se amestecă până se combină bine. Îndoiți sarea de mare, dacă utilizați.
Se transferă într-un castron mare (sau boluri individuale de servire), se acoperă și se răcește 3-4 ore sau peste noapte.