Mousse de lămâie cu fructe de pădure proaspete
O porție conține 418 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,26 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de crenguțe de mentă, căpșuni, căpșuni de coș și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Sandvișuri cu vafe de lămâie cu caș de lămâie și fructe de pădure proaspete, Cheesecake Cu Lămâie Cu Fructe De Pădure Proaspete, și Clatite De Lamaie Cu Fructe De Padure Proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 cană de zahăr, suc de lămâie, 6 gălbenușuri de ou, 2 ouă întregi și coaja de lămâie rasă într-un castron mare de metal. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați vasul să atingă apa).
Bateti până când amestecul se ingroasa si termometru introdus în amestec registre 160 F.
Transferați cașul de lămâie într-un alt castron mare. Se răcește până se răcește, șoptind ocazional.
Aruncați căpșuni înjumătățite, afine, zmeură, mure și restul de 1 lingură de zahăr într-un alt castron mare.
Folosind mixerul electric, bateți 11/2 căni de cremă într-un castron mediu până se formează vârfuri ferme medii. Îndoiți 1/3 de frișcă în caș de lămâie pentru a ușura, apoi pliați în frisca rămasă.
Împărțiți amestecul de fructe de pădure între 8 boluri de desert sau ochelari de vin. Puneți mousse de lămâie peste fructe de pădure. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Folosind mixerul electric, bateți restul de 1/2 cană de cremă într-un castron mediu până se formează vârfuri rigide. Spoon frisca deasupra deserturilor sau transfer frisca la punga de patiserie dotata cu varf mare de stea si teava deasupra deserturilor.
Se ornează cu căpșuni întregi și crenguțe de mentă.