Mousse de ficat de pui cu Riesling-gel de cimbru 9de
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 509 calorii. Această rețetă fără gluten servește 3 și costă $2.4 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați unt, șalotă, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Riesling Gel Corroide cu Strawberry Conserve, Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, și Mousse De Ficat De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmoaie aroma puilor de pui așezându-le într-un castron de sticlă cu 2 căni de lapte. Capac; se răcește timp de 2 ore.
Scurgeți; aruncați laptele. Întoarceți ficatul în același castron,adăugați restul de 2 căni de lapte, acoperiți și răciți încă 2 ore (sau peste noapte).
Scurgeți; aruncați laptele și clătiți ficatul. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Puneți o strecurătoare cu ochiuri fine peste un mediu castron; pus deoparte. Se topește 2 linguri de unt într-o mareskillet la foc mediu-mic.
Adăugați șaloteși cimbru și gătiți, amestecând ocazional,până când șalotele sunt foarte moi, aproximativ 10 minute.
Adăugați ficatul, creșteți căldura la mediu și gătiți, rotind o dată, până când ficatul este ferm, dar încă roz în interior, aproximativ 4 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați Calvados. Reveniți lacăldură; gatiti pana cand Calvados se reduce la jumatate,aproximativ 30 de secunde. Aruncați cimbru.
Transferați amestecul de ficat într-un robot de bucătărie;adăugați 2 lingurițe de sare și piper. Proces până lanetedă. Cu procesorul în funcțiune, adăugați untul cu linguri până când allbutter este încorporat.
Transferați mousse lapreparate filtru. Folosind o spatulă de cauciuc, apăsați mousse prin filtru. Clătiți șisita uscata,apoi strecurati din nou mousse-ul, aruncand solidele in strecuratoare. Împărțiți între eleborcane mici. Se răcește până se întărește, 1-2 ore.
Puneți 1/4 cană de apă într-un castron mediu pentru microunde.
Se stropeștelatină peste apă și se lasă să stea până cândse înmoaie, aproximativ 10 minute. Cuptor cu microundeamestec de gelatină până când gelatina se dizolvă șiamestecul devine limpede, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați zahăr; se amestecă până se dizolvă. Se amestecă vinul.
Spoon gel corrode peste mousse în borcane, formândun strat de 1/4 " (nu se pot folosi toate gel corrode).Acoperiți fiecare borcan cu crenguțe sau frunze de cimbru,dacă doriți. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați până când gelul este setat, aproximativ 1 hour.DO înainte: se poate face cu 3 zile înainte.Păstrați la rece.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Aranjați pâineatriunghiuri pe o foaie de copt cu margini.
Coaceți până la aurmaro, aproximativ 5 minute. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Depozitați etanș la temperatura camerei.
Lăsați mousse-ul să se înmoaie ușor la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de a servicu pâine prăjită.