Mousse de ficat de pui cu Riesling-gel de cimbru 9de

Mousse de ficat de pui cu Riesling-gel de cimbru 9de
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 509 calorii. Această rețetă fără gluten servește 3 și costă $2.4 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați unt, șalotă, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Riesling Gel Corroide cu Strawberry Conserve, Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, și Mousse De Ficat De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmoaie aroma puilor de pui așezându-le într-un castron de sticlă cu 2 căni de lapte. Capac; se răcește timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scurgeți; aruncați laptele. Întoarceți ficatul în același castron,adăugați restul de 2 căni de lapte, acoperiți și răciți încă 2 ore (sau peste noapte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Scurgeți; aruncați laptele și clătiți ficatul. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Puneți o strecurătoare cu ochiuri fine peste un mediu castron; pus deoparte. Se topește 2 linguri de unt într-o mareskillet la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
5
Adăugați șaloteși cimbru și gătiți, amestecând ocazional,până când șalotele sunt foarte moi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
CimbruCimbru
6
Adăugați ficatul, creșteți căldura la mediu și gătiți, rotind o dată, până când ficatul este ferm, dar încă roz în interior, aproximativ 4 minute.
7
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați Calvados. Reveniți lacăldură; gatiti pana cand Calvados se reduce la jumatate,aproximativ 30 de secunde. Aruncați cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalvadosCalvados
CimbruCimbru
8
Transferați amestecul de ficat într-un robot de bucătărie;adăugați 2 lingurițe de sare și piper. Proces până lanetedă. Cu procesorul în funcțiune, adăugați untul cu linguri până când allbutter este încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
9
Transferați mousse lapreparate filtru. Folosind o spatulă de cauciuc, apăsați mousse prin filtru. Clătiți șisita uscata,apoi strecurati din nou mousse-ul, aruncand solidele in strecuratoare. Împărțiți între eleborcane mici. Se răcește până se întărește, 1-2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Puneți 1/4 cană de apă într-un castron mediu pentru microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
2
Se stropeștelatină peste apă și se lasă să stea până cândse înmoaie, aproximativ 10 minute. Cuptor cu microundeamestec de gelatină până când gelatina se dizolvă șiamestecul devine limpede, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
3
Adăugați zahăr; se amestecă până se dizolvă. Se amestecă vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
VinVin
4
Spoon gel corrode peste mousse în borcane, formândun strat de 1/4 " (nu se pot folosi toate gel corrode).Acoperiți fiecare borcan cu crenguțe sau frunze de cimbru,dacă doriți. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați până când gelul este setat, aproximativ 1 hour.DO înainte: se poate face cu 3 zile înainte.Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Aranjați pâineatriunghiuri pe o foaie de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
6
Periecu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
7
Coaceți până la aurmaro, aproximativ 5 minute. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Depozitați etanș la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați mousse-ul să se înmoaie ușor la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de a servicu pâine prăjită.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista