Mousse de dovleac ușor și delicios
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 80g de grăsime, și un total de 878 calorii. Dacă $ 6.45 pe portie cade în bugetul dvs., ușor și delicios Mousse de dovleac ar putea fi un super fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de jumătăți de pecan, extract de vanillan, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mousse de dovleac rapid și ușor, Mousse Ușor De Brânză De Dovleac, și Mousse de păstrăv afumat-IMBB nr. 15 " delicios: zile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați smântâna grea în vasul unui mixer de suport echipat cu biciul.
Bateți până se formează vârfuri medii, 1 până la 2 minute.
Într-un castron separat, amestecați împreună piureul de dovleac și laptele.
Adăugați amestecul de budincă și vanilia și amestecați pentru a combina. Îndoiți frișca și combinați bine.
Transferați mousse-ul în 6 (7 uncii) boluri de desert sau ramekins.
Se pune la frigider cel puțin 1 oră și până la 4 înainte de servire.
Tăiați gros pecanele condimentate și presărați deasupra mousse-ului chiar înainte de servire.
Aliniați o tigaie pe jumătate de foaie cu pergament și dați deoparte.
Amestecați sarea, chimenul, cayenne, scorțișoara și coaja de portocală împreună într-un bol mic și dați deoparte.
Așezați nucile într-o tigaie din fontă de 10 inci și puneți-le la foc mediu. Prăjiți, amestecând frecvent, timp de 4 până la 5 minute până când încep să se rumenească.
Adăugați untul și amestecați până se topește.
Adăugați amestecul de condimente și amestecați pentru a combina. Odată combinate, adăugați zaharurile și apa, amestecând până când amestecul se îngroașă și acoperă nucile, aproximativ 2 până la 3 minute.
Transferați piulițele în tigaia pregătită și separați-le cu o furculiță sau o spatulă. Lăsați piulițele să se răcească complet înainte de a le transfera într-un recipient etanș pentru depozitare.