O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 80g de grăsime, și un total de 878 calorii. Dacă $ 6.45 pe portie cade în bugetul dvs., ușor și delicios Mousse de dovleac ar putea fi un super fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de jumătăți de pecan, extract de vanillan, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mousse de dovleac rapid și ușor, Mousse Ușor De Brânză De Dovleac, și Mousse de păstrăv afumat-IMBB nr. 15 " delicios: zile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați smântâna grea în vasul unui mixer de suport echipat cu biciul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bateti
Bol
3
Bateți până se formează vârfuri medii, 1 până la 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Într-un castron separat, amestecați împreună piureul de dovleac și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Dovleac
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Adăugați amestecul de budincă și vanilia și amestecați pentru a combina. Îndoiți frișca și combinați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Amestec De Budincă
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Transferați mousse-ul în 6 (7 uncii) boluri de desert sau ramekins.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Bol
7
Se pune la frigider cel puțin 1 oră și până la 4 înainte de servire.
8
Tăiați gros pecanele condimentate și presărați deasupra mousse-ului chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan Confiate
9
Aliniați o tigaie pe jumătate de foaie cu pergament și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Amestecați sarea, chimenul, cayenne, scorțișoara și coaja de portocală împreună într-un bol mic și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Scorțișoară
Piper Cayenne Măcinat
Chimen
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Așezați nucile într-o tigaie din fontă de 10 inci și puneți-le la foc mediu. Prăjiți, amestecând frecvent, timp de 4 până la 5 minute până când încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Adăugați untul și amestecați până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
13
Adăugați amestecul de condimente și amestecați pentru a combina. Odată combinate, adăugați zaharurile și apa, amestecând până când amestecul se îngroașă și acoperă nucile, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Nuci
14
Transferați piulițele în tigaia pregătită și separați-le cu o furculiță sau o spatulă. Lăsați piulițele să se răcească complet înainte de a le transfera într-un recipient etanș pentru depozitare.