Mousse de dovleac
Mousse de dovleac durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru 3,02 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 637 de calorii , 6 g de proteine și 29 g de grăsime per porție. Un amestec de zahăr de cofetarie, cremă de brânză, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Funcționează bine ca un desert destul de scump. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Rețete similare sunt mousse de kiwi , mousse de ciocolată sănătoasă alternativă și spuma de amaretto .
Instrucțiuni
Tăiați dovleacul; scoateți și aruncați semințele. Într-un castron mic, combina zahărul și 1/2 linguriță de scorțișoară; se presară în interiorul dovleacului. Înlocuiți blatul de dovleac.
Așezați pe o foaie de copt.
Coaceți la 400° timp de 25-30 de minute sau până când devine crocant. Se răcește pe un grătar.
Între timp, pune la microunde chipsuri de vanilie cu lapte la 70% putere; se amestecă până la omogenizare. Se răcește la temperatura camerei.
Într-un castron, bate crema de brânză și zahărul de cofetă până se omogenizează. Incorporati dovleacul, coaja de portocala, chipsurile topite rezervate si scortisoara ramasa. Incorporati frisca. Se pune în plăcintă dovleac.
Pune resturile la frigider.