Mousse de ciocolată mătăsoasă cu unt de arahide crocant
O porție conține 1326 calorii, 20g de proteine, și 107G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de smântână grea, smântână grea, ciocolată cu lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mousse de ciocolată mătăsoasă cu unt de arahide crocant, Mousse De Unt De Arahide Cu Ciocolată Cu Lapte Cu Topping Crocant, și Plăcintă Cu Mousse Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Vegană Cu Sos De Agave Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, presărați gelatina peste apă și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Într-o cratiță mică, aduceți smântâna grea la foc mic cu alunele tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Gelatină
Arahide
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Lăsați crema de arahide să stea pe foc timp de 15 minute. Strecurați crema de arahide într-un castron mediu; aruncați alunele tocate. Ștergeți cratița, adăugați înapoi smântâna și aduceți la foc mic. De pe foc, amestecați gelatina și ciocolata albă tocată până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Gelatină
Arahide
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
3
Transferați într-un castron și refrigerați crema de arahide până când este setată, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Într-o cratiță mică, încălziți crema până la abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Puneți ciocolata cu lapte și ciocolata neîndulcită într-un castron mediu și adăugați smântâna fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata De Copt Neindulcita
Ciocolata Cu Lapte
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Lăsați să stea până se topește, apoi bateți până se omogenizează; lasa sa se raceasca. Într-o altă cratiță mică, combinați zahărul și apa și aduceți la fierbere, amestecând până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
7
Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți gălbenușurile la viteză mare până se omogenizează. Turnați încet siropul de zahăr fierbinte în timp ce bateți cu viteză mare; aveți grijă să nu turnați siropul direct pe bătăi. Bateți până când amestecul este rece, palid și gros, aproximativ 5 minute. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați amestecul de ciocolată până când nu rămân dungi. Acoperiți mousse-ul cu folie de plastic și dați-l la frigider până la răcire, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop Simplu
Ciocolata
Gălbenuș De Ou
Sirop
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Folie De Plastic
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
8
Tapetați o foaie de copt medie cu hârtie de ceară. Într-un castron mediu, sigur pentru cuptorul cu microunde, topiți untul de arahide și ciocolata la putere mare la intervale de 30 de secunde, amestecând până la omogenizare. Se amestecă fulgii de porumb și alunele și se întinde crocantul pe foaia de copt într-un strat de 1/2 inch. Congelați până la fermitate, aproximativ 1 1/2 ore. Tăiați în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
Fulgi De Porumb
Ciocolata
Arahide
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor Cu Microunde
Hârtie De Ceară
Bol
9
Puneți mousse-ul în 8 pahare sau boluri și acoperiți fiecare cu o lingură de cremă de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Se presară cu crocantul de arahide și se servește.